Viden om beskæring

Beskæring af nyplantede buske og mindre træer

Når det kommer til beskæring af nyplantede buske og træer er det anbefalingsværdigt at overlade arbejdet til professionelle, da der er en lang række risici forbundet med at begive sig ud i at beskære på egen hånd. Beskærer man busken eller træet forkert, er der chance for, at det ikke overlever, ligesom det kan være svært at vurdere, hvilken tid på året, det er bedst at beskære specifikke træer eller buske. 

Hos Henrik Ravn Træpleje ApS er vi specialiserede i beskæring af buske og træer. Vi har med andre ord mange års erfaring inden for branchen – og derfor hjælper vi dig gerne med beskæringen. 

Beskæring af blomstrende buske og bærbuske 

Beskæringen af nyplantede buske i blomst eller med med bær kræver professionelt udstyr i form af save og sakse. Har man ikke det rette udstyr, er der fare for, at man beskadiger busken eller træet, når man beskærer. Og det er næppe hensigten, som angiveligt nærmere er at give busken eller træet form, nye skud eller sætte gang i frugtsætningen - og netop det har vi mange års erfaring med og sætter i en ære i. 

Med professionelt og velplejet udstyr får man desuden et mere rent snit, hvilket nedsætter risikoen for bakterie- og svampeangreb. 

Årstiden for beskæringen 

Der er forskellige årstider, hvor det er bedst for den enkelte busk eller det enkelte træ at blive beskåret. For nogle sorter er det om sommeren, og for andre er det om vinteren. Beskærer du uden for den årstid, forøges chancerne for at busken ikke overlever. 

Har du brug for professionel beskæring i København eller resten af Sjælland, så kontakt os gerne. Vi har lang erfaring på området, hvad end beskæringen skal skabe grobund for nye skud, øget sikkerhed eller pleje af syge træer. 

 

Vi hjælper med din træfældning på Sjælland. Ring os op og fortæl om opgaven

Ring til os